Kaksi keikkaa Sulkolassa samana päivänä: Varastettua tavaraa kuljetettiin omakotitalon pihasta lähistöltä anastetulla peräkärryllä

Valkeakosken poliisi tutkii varkautta, joka on tapahtunut Lempäälässä keskiviikkona 12. kesäkuuta kello 13.30–15.30 välisenä aikana.

Lempäälän Latotieltä anastetun peräkärry rekisteritunnus on WFY-981.

Anastettua peräkärryä käytettiin jo samana päivänä varkausrikoksessa, jossa Reinintiellä sijaitsevan omakotitalon pihasta anastettiin omaisuutta. Pihasta vietiin mm. Makitan ruohonleikkuri, Kärcher-painepesuri, Deuzer-merkkinen jiirisirkkeli, talvirengassarja (nastarenkaat) 225 R17 sekä 17-tuumaiset alumiinivanteet.

Tapahtumapaikalla on havaittu punainen henkilöauto, jonka perässä peräkärry oli. Autolla olivat liikkeellä mies ja nainen.

 

Poliisi kaipaa havaintoja ajoneuvon liikkeistä sekä ajoneuvolla liikkuneista henkilöistä. Ajoneuvon rekisteritunnus ei ole poliisin tiedossa. Havaintoja voi ilmoittaa numeroon 029 544 5877, vihjenumeroon 0800-90022 tai sähköpostilla vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?