Vältä nämä 10 kesävirhettä

Kesätarjous

Kuvituskuva

1. Mikä upea kesäpäivä, menenpä pihalle ottamaan aurinkoa ja lukemaan kirjaa. Huomaan herääväni kahden tunnin päästä, nahka palaneena ja ilman aurinkorasvaa, aurinkolasien sankojen jättämät viirut kasvoillani.

2. Valitan ystävälleni, kuinka hän valittaa inhottavista hyttysistä.

3. Istua jäpitin itsepäisesti viilenevässä kesäillassa nuotiolla t-paidassa, vaikka kehotettiin pukemaan päälle. Aamulla valitan niistä himputin hyttysistä ja niiden pistoista.

4. Ajattelen eläväni reunalla, ja käyn uimassa alasti. Kun olen tulossa pois vedestä, huomaankin muiden ihmisten löytäneen saman paikan, enkä kehtaa nousta vedestä puoleen tuntiin, koska olen vailla rihman kiertämää.

5. Juhannus on ihan parasta. Etenkin silloin, kun korkki nasahti auki aamulla kello 9 matkalla kohti mökkiä, ja viimeiset muistot ovat kello 18 sohvalta ennen sammumista.

6. Tänään on hyvä päivä tehdä tietokonehommia. Ja satun valitsemaan sisäpäivän juuri silloin, kun on kesän upein sää ulkona, enkä pääse siitä nauttimaan.

7. Tänään mennään retkelle tai uimarannalle, koko eilispäivä on valmistauduttu. Unohtui vain katsoa säätiedote, ja paikanpäälle päästyä alkaa satamaan täydeltä taivaalta.

8. Kesä on lopussa, mutta yhä on tekemättä miljoona asiaa, jotka loman alussa halusin tehdä. Niinpä viimeinen viikko menee riehuessa ympäri ämpäri, ja palaan aivan uupuneena töihin tai kouluun, ja huomaan olevani jo uuden loman tarpeessa.

9. Jes, kesän ensimmäiset kotimaiset mansikat ovat tulleet myyntiin isoissa laatikoissa, ostanpa heti! Himo yltyy voittamattomaksi, ja pistelen kerralla lähes koko boksin. Illalla onkin sitten vatsa kipeänä ja päivä pilalla. Hetken huumasta pidempi ikävä, kannattaa syödä kohtuudella kesäherkkuja.

10. Olen tilannut Kreikan-matkan jo aikaisin talvella – ja juuri silloin osuu Suomen ainoa +30 asteen viikko.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.