Loiske teki kolme maalia, mutta hukkasi toisen mokoman hyviä paikkoja – huippuvahvistuksella ollut hurja alku

Kuva: Kari Etelä
Osma Fation oli yksi Loiskeen kovvsta työmiehistä, kun Loiske jakoi pisteet TPT:n kanssa.

Jalkapallon kolmosdivarin ottelu Sääksjärven Loiskeen ja tamperelaisseura TPT:n välillä tarjosi kuusi maalia, jotka jakautuivat tasan molemmille eli 90 minuutin puurtamisen jälkeen taululla olivat lukemat 3–3. Yksi lisäpiste ei Loisketta isommin lämmittänyt, sarjasijoitus ei kohentunut yhdeksännestä sijasta ylöspäin, eikä eroa putoamisviivalle tullut lisää.

– Olimme tosi työteliäitä. Maalien lisäksi pallo pyöri monesti TPT:n maaliviivalla, yksi ylähirsivetokin nähtiin ja hyviä kutipaikkoja oli monia. Eiköhän pallot jatkossa ja tällä työmäärällä uppoa vieläkin useammin vastustajan verkkoon. Pojat pelaavat täysillä ja yrittävät loppuun asti, niistä jutuista minä tykkään, kiteytti Janne Malmi valmentajan ominaisuudessa pelin hengen.

Loiske sai nopean avausosuman, kun Akseli Tiensuu pelasi hienon seinäkuvion huippuvahvistus Berat Grabovcin kanssa. TPT kuittasi kuitenkin itsensä johtoon. Grabovci iski Janne Lahdenpohjan tarjoilusta pelin lukemiin 2–2. Pieni arviointivirhe Loiskeen puolustuksessa avasi TPT:n Fatty Laminille läpiajon, joka tuotti heille johtomaalin.

Loiskeen tasoitus oli kaverikaksikko Osma Fationin ja Berat Grabovcin yhteistyön hedelmä. Tamperelaispuolustajan estelyistä huolimatta Grabovci iski Fationin tarjoilun varmasti maalin uumeniin ja pelin loppulukemiksi siis 3–3.

Grabovcin sisääntulo Loiskeeseen on ollut vakuuttava: kaksi ottelua ja kolme maalia plus syöttö. Tiensuu teki kauden avausmaalinsa. Sampo Suonpää ja Osma Fation olivat työn sankareita kovalla työmoraalillaan.

Keskiviikkona 19. kesäkuuta pelataan Loiskeen alkukesän tärkein ottelu, kun se kohtaa pisteen takana vaanivan TKT:n vieraskentällä.

Lue lisää Loiskeen kaudesta:

Loiske teki huippuhankinnan: ”Näin kovan luokan pelimiestä ei Loiskeessa ole ehkä koskaan ollut”

Myötätuuli kiritti Loiskeen kotivoittoon

Loiske hyytyi Forssassa rumaan tappioon

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.