Haulikkoampujat lahjoittivat rahaa hyväntekeväisyyteen

P-HA:n Haulikkokerho luovutti hyväntekeväisyyteen yhteensä 1 650 euroa. Kuva: P-HA:n Haulikkokerho

Viides Energia-Trap kisailtiin Kokkovuoren haulikkoampumakeskuksessa lauantaina 15.6. pilvisessä säässä. Osallistujia oli jälkeen saapunut paikalle eri puolilta Suomea. Kilpailun parhaasta tuloksesta vastasi KMY:n Pasi Saarinen. Järjestävän seuran eli Pohjois-Hämeen Ampujien edustajat pärjäsivät myös hyvin. Energia-Trap oli yksi kansallisen Beretta 1-Cup -turnauksen osakilpailuista.

Ennen palkintojenjakoa P-HA:n Haulikkokerho luovutti hyväntekeväisyyteen yhteensä 1 650 euroa. Saajina olivat Pirkanmaan Vammaistyö, Lempäälän Valo ja Hope. Raha kerättiin Prätkiä ja ruutia -tapahtumasta, jossa mukana oli eri yrityksiä.

– Hieno päivä, hieno kisa ja hienoa auttaa eri yhdistyksiä. Kiitos kaikille mukana olleille! kiitteli Kokkovuoren haulikkoampumakeskuksen ratamestari Janne Hokkanen.

Lue lisää aiheesta:

Kokkovuoren trap-kisoissa yli sata ampujaa

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.