Balkanin kotkat Loiskeen tehomiehinä murskavoitossa: ”Loiskeessa on aina ymmärretty, ettei lahjakkuutta sovi kahlita”

Kuva: Janne Peltonen
Berat Grabovci (vasemmalla) ja Osma Fation tekivät kaikki Loiskeen viisi maalia komeassa voittopelissä TKT:ta vastaan.

Sääksjärven Loiske oli kovassa iskussa ääritärkeässä jalkapallon kolmosdivarin ottelussa tamperelaisseura TKT:ta vastaan. Loiskeen tehomiehet Berat Grabovci (3) ja Osma Fation (2) iskivät pallon viidesti TKT:n maaliin. Kun vastustaja ei onnistunut maalinteossa kertaakaan, oli 90 minuutin jälkeen Kaukajärven kentällä loppulukemat 0–5 kotijoukkue TKT ensiksi mainittuna.

– Loiskeen peli rullasi mallikkaasti ja tänään ei ollut yksilöitä vaan joukkue kentällä. Berat Grabovci tappoi pelin ennen kuin se ehti edes alkaa, iloitsi Loiskeen pääluotsi Janne Malmi.

Kolmatta peliään Loiskeessa pelaava Grabovci teki osumat pelin 11., 17., ja 19. minuuteilla ja näin kamppailu voitosta oli ohi. Kaverukset Grabovci ja Fation löytävät kentällä loistavasti toisensa.

– Loiskeessa on aina ymmärretty, ettei lahjakkuutta sovi kahlita. Antaa Balkanin kotkien liitää, Malmi ja joukkueenjohtaja Janne Peltonen runoilivat.

Rökälevoitto nosti Loiskeen sarjassa kuudenneksi. Keskikasti on tasainen, viidentenä oleva TPV/2 on pinnan Loisketta edellä. Putoamisviivalle eroa tuli jo mukavasti, TKT on viivan heikommalla puolella viiden pisteen päässä Loiskeesta.

Ennen lyhyttä kesätaukoa Loiske on tulessa kahdesti, kun se kohtaa sarjanelosen PS-44:n kotikentällä lauantaina 29. kesäkuuta ja kevätkierroksen päättää PP-70:a vastaan käytävä vieraspeli 4. heinäkuuta.

Nelosdivarissa LeKi-futiksen ahdinkoa sarjan toiseksi viimeisenä lisäsi Toijalan Pallo-49, kun se löi aneemisen LeKin maalein 8–3. Vitosdivarissa kolmantena oleva Loiskeen kakkosjoukkue löi kotiareenallaan Ylöjärven Ilveksen maalein 5–1, mutta sitä aiemmassa kamppailussa Hämeenlinnan Härmä oli Loisketa parempi lukemin 3–1.

Lue lisää Loiskeesta:

Loiske teki kolme maalia, mutta hukkasi toisen mokoman hyviä paikkoja – huippuvahvistuksella ollut hurja alku

Loiske teki huippuhankinnan: ”Näin kovan luokan pelimiestä ei Loiskeessa ole ehkä koskaan ollut”

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.