Humalassa ollut pyöräilijä polki moottoritiellä autoja vastaan Lempäälässä – juhannuksena myös kaahailtiin tuhtia ylinopeutta

Juhannuksena toikkaroitiin liikenteessä Lempäälän alueella. Humalassa ollut polkupyöräilijä ajoi valtatie 3:lla moottoritien pientareella, kun poliisi pysäytti hänet Kuljun kohdalla. Vilkkaassa juhannuksen paluuliikenteessä pyöräilijä polki vasten liikennettä.

53-vuotias mies oli alkoholin vaikutuksen alaisena. Hänelle kirjattiin sakko liikennejuopumuksesta moottorittomalla ajoneuvolla ja hänet toimitettiin pyörineen pois moottoritieltä noin kello kahdeksan aikaan sunnuntain-iltana.

Sunnuntai-iltana poliisi pysäytti myös suurta ylinopeutta ajaneen kuljettajan, joka ajoi tiellä 190 kohti Lempäälän keskustaa. Alueella, jolla on 80 km/h nopeusrajoitus, ajoi kuljettaja 136 km/h. 36-vuotiasta miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Lue lisää aiheesta:

Kortiton kuski jäi kiinni ajamasta autoa Vesilahdessa
Hurjastelija koohotti moottoritiellä – Hiljensi nähtyään poliisin, liian myöhään, kortti lähti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?