Nils Hagmanista LeKin uusi kiekkoluotsi: ”Uskon LeKin nousevan jollain aikavälillä Suomi-sarjaan, Mestikseen paluu kimurantimpi juttu”

LeKin A-nuoria valmentanut Nils Hagman on tuleva edstuksen päävalmentaja. Kuva: Antti Raunio

Lempäälän Kisan edustusjääkiekkoilun taustatiimi alkaa koota kuluvalla viikolla joukkuetta tulevan kauden kakkosdivisioonaan. Satavarma varmistus sarjapaikasta ja tasosta roikkui liki juhannukseen saakka.

– Kävimme Jääkiekkoliiton kanssa pitkään neuvonpitoa, miten Lempäälässä edustusjääkiekkoa jatketaan. Nyt asia on käsitelty eli kakkosesta aloitamme paluun, vahvistaa LeKi Jääkiekko 1955:n puheenjohtaja Mika Heikkilä.

Joukkueen pääpiiskuriksi tulee mainiota työtä seuran A-nuorissa edellisillä kausilla tehnyt Nils Hagman ja joukkueenjohtajana toimii kaiken kokenut kiekkokettu Vesa Saarinen. Muu ”staffi” varmistuu tulevien viikkojen aikana.

– Pelaajakartoistusta on ollut hankalaa tehdä, kun sarjatasosta ei ole täyttä varmuutta ollut. Nyt heti pelaajiin ollaan yhteydessä ja pyrimme saamaan lempääläispainotteisen ja hyvän ryhmän kasaan, sanoo Nils Hagman.

– Uskon, että LeKi palaa jollain aikavälillä Suomi-sarjaan, mutta Mestikseen paluu onkin kimurantimpi juttu. Jos edustusjoukkue halutaan nousevan, niin nyt on aika lempääläisen kiekkoporukan alkaa vetämään köyttä samaan suuntaan. Kaikki tarvitaan talkoisiin mukaan, viestittää Nils Hagman.

Lue lisää aiheesta:

Jääkiekkosaaga sai päätöksensä: LeKi putosi kaksi pykälää alemmas

Paikkansa menettäneestä Mestis-joukkueesta uhkaa jäädä paljon lupaavia pelaajia vaille paikkaa

LeKin A-nuorille kunniakas hopeamitali Mestiksestä

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.