Rullakiekon ensimmäinen SM-finaali Hakkarissa keskiviikkona 26. kesäkuuta – Jori Lehterä ja muita tähtiä kaukalossa

Marko Anttila saapuu Jenni Hiirikosken kanssa mitalijuhlista seuraamaan rullakiekkofinaalia. Anttilan kanssa kuvassa Jussi Puuska. Kuva: Kiekkobussi

Rullakiekon SM-sarja on edennyt finaalivaiheeseen, ja finaalien avausosan näyttämönä on Hakkarin jäähalli. Jäähallin rullakiekkomatolla on pelattu läpi kesän rullakiekon SM-sarjaa, kun tamperelainen Pahalampi siirtyi pelaamaan Lempäälään.

Pahalampi voitti runkosarjan, ja kohtaa finaaleissa toisen tamperelaisen Koovee Rollersin. Kentällä on iso nippu suomalaisia kiekkotähtiä: Pahalammella pelaavat muun muassa Jori Lehterä, Teemu Lepaus ja Tanuksen veljekset Kristian ja Jonatan. Kooveen riveistä löytyy muun muassa Ilves-tähdet Eemeli Suomi ja Oskari Laaksonen.

– Meillä on käsillä mielenkiintoinen finaali ja paljon tähtiä kaukalossa. Tilanne on siitäkin mielenkiintoinen, että samaan aikaan on mitalijuhla Ideaparkissa Marko Anttilalle ja Jenni Hiirikoskelle, kertoo Jussi Puuska, joka on järjestämässä finaalia.

– Siirsimme ottelun alkua puolella tunnilla, se alkaa 19.30. Näin Anttila ja Hiirikoski pääsevät mitalijuhlan jälkeen myös seuraamaan rullakiekkofinaalia Mörköareenalle.

Lue lisää:

Hakkarista on tullut rullakiekon keskipiste – SM-liigaottelussa tuodaan lajia tutuksi kaikille

Rullakiekko tuli Lempäälään jäädäkseen

Jori Lehterä on Pahalammen kuuluisin pelaaja. Kuva: Jussi Puuska

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 8 viikkoa vain 3,90 €.