Hääkiven hiekka pölyää tähtipölyä: Beach volley -turnauksessa mukana liigavalmentaja, Mikko Esko ja lempääläisiä tähtiä

Kuvassa oikealla oleva pari Jyri Linnikko–Sten Kruuda ei ole puolustamassa turnausmestaruuttaan. Tänä vuonna Kruuda pelaa punapaitaisen Jani Antolan kanssa. Kuva: Antti Raunio

Beach volleyn kesän ykköstapahtuma Lempäälässä, Villihanhi beach-turnaus, pelataan perjantaina 5. heinäkuuta. Hääkiven kentillä pelit alkavat kello 17. Mukana on kahdeksan paria, ja listalla on muutama kaikelle kansalle tuttu lentopallotähti.

Turnauksen kahdesti voittanut pari Sten KruudaJyri Linnikko ei tänä vuonna ole puolustamassa mestaruuttaan. Kruuda pelaa nyt Jani Antolan parina, ja muut yrittävät syöstä Kruudaa valtaistuimeltaan.

Mielenkiintoisin pari tulee Sastamalasta. VaLePan passari ja elävä legenda Mikko Esko saa parikseen VaLePan tulevan kauden päävalmentajan Janne Kangaskokon. Lempo-Volleyn tähtipelaaja Jyri Niemi pelaa parinaan liigassa useana vuonna pelannut Ville Sorvoja. Ehdoton voittajasuosikki on myös kokenut pari Sauli SilpoMatti Hietanen. Mielenkiintoa löytyy myös nuoremmista pareista, kuinka alle 18-vuotiaat Tommi Nieminen ja Saku Tuomivaara laittavat kokeneemmilleen hanttiin.

Turnauksen jury on määritellyt seuraavat alkulohkot:

A-lohko

Mikko Esko/Janne Kangaskokko
Jyri Niemi/Ville Sorvoja
Tommi Roininen/Jani Sällinen
Tomi Perkiö/Niilo Nurmi

B-lohko

Sauli Silpo/Matti Hietanen
Sten Kruuda/Jani Antola
Tommi Nieminen/Saku Tuomivaara
Arttu Lehtimäki/Tuomas Tihumäki

Lue lisää aiheesta:

Kihelmöivä kesäfiilis syntyy biitsistä ja kajarista

Hääkivi herännyt henkiin rantalentopalloilijoiden voimin

Wedding Rock Beachvolley Tournament – rantalentopalloa ihan rannalla

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.