Dome Karukoski pääosassa tämän vuoden Suvikinossa – Tolkien ja lasten leffat pyörivät Lempäälän työväentalon elokuvatapahtumassa

Ohjaaja Dome Karukoski (oikealla) on ohjannut Tolkien-elokuva, jota esitetään Suvikinossa Lempäälän työväentalolla. Kuva: Fox Searchlight Pictures

Viehättävää ja lievästi lumoavaa Suvikino elokuvatapahtumaa vietetään 5. – 11. heinäkuuta.

Tapahtumapaikka sijaitsee tänäkin vuonna paikallisessa kulttuurimaisemassa Lempäälän Työväentalolla. Kiertue-elokuvateatteri Filmipyörän kalusto pystytetään taidokkaasti entisöidyn työväentalon saliin ja tuoreet elokuvat ovat nautittavissa ympäristössä, jollaista ei muualla ole.

Viikon huippukohdat ovat, kun kansainvälinen suurelokuva Tolkien heijastuu laajakankaalle kolme kertaa viikon aikana. Isoissa teattereissa ympäri maailmaa esitettävä Suomi-pojan, Dome Karukosken ohjaama elokuva on mielenkiintoista kokea Suomen suvessa ja ”pienessä tuvassa”.

Fantasiamusikaali Rocketman kuljettaa vanhasta hirsitalosta maailman suurille konserttilavoille ja viihtymään. Leffa kertoo myös sensuroimattoman ja humaanin tarinan Elton Johnista.

Koko perheen elokuvaretken kohteena ovat kevään yksi suosituimmista elokuvista eli Risto Räppääjä ja Pullistelija sekä hyvinkin tuore animaatio elokuva Lemmikkien salainen elämä 2.

Lempäälässä on tarjolla viitenä päivänä kymmenen elokuvakokemusta neljästä eri tavoin koskettavasta elokuvasta, jotka kutsuvat Suvikino seikkailuun.

LUE LISÄÄ KESÄN TAPAHTUMISTA:

Beach volley -turnauksessa mukana liigavalmentaja, Mikko Esko ja lempääläisiä tähtiä

Muotitaiteilija Jukka Rintalan töitä Vesilahdessa

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.