Sähköavusteinen yhdistelmäpyörä Kultasiipeen kuukauden ajaksi

 

Pyörää vastaanottamassa Kultasiiven edustaja Selina Hela edessä oikealla. Kuvassa myös lionsklubien edustajat. Kuva: Seija Martikainen

Lempäälän lionsklubit LC Lempäälä/Kanava, LC Lempäälä/Kipinä, LC Lempäälä/Sääksjärvi, LC Lempäälä/Birgitta sekä LC Lempäälä ovat rahoittaneet yhteistyössä vaikeavammaisille tarkoitetun yhdistelmäpyörän vuokrauksen heinäkuuksi asumispalveluyksikkö Kultasiivelle Lempäälässä vammaisten henkilöiden iloksi.

Klubit vuokrasivat pyörän Malikkeelta, joka on osa Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n toimintaa. Malike vuokraa välineitä kohderyhmänään vaikeavammaiset ihmiset. Välineitä vuokrataan henkilöille, joiden liikkumista vamma vaikeuttaa huomattavasti ja hän tarvitsee liikkuakseen ja osallistuakseen sekä toimintavälineen että avustajan.

Vuokrattu väline on sähköavusteinen 8-vaihteinen yhdistelmäpyörä. Yhdistelmäpyörän etuosa on irrotettavissa pyörätuoliksi. Pyörä sopii henkilöille, jotka eivät itse pysty osallistumaan pyörän ohjaamiseen tai polkemiseen.