Loiske pelasi puolivaloilla: ”Sarjatauon aikana treenaamme ahkerasti ja haemme asennetta”

Janne Lahdenpohja antamassa vapaapotkua. Kuva: Antti Raunio

Jalkapallon kolmosdivarin kevätkierros on saatu pelattua. Lempääläisylpeys Sääksjärven Loiske löytyy 12 joukkueen sarjasta sijalta kahdeksan. Koossa Loiskeella on 11 pistettä, jotka ovat tulleet kolmesta voitosta ja kahdesta tasapelistä. Tappiosarake näyttää kuutta hävittyä peliä ja maalierokin on pakkasella lukemin 19–29. Eroa putoamisviivalle on viisi pistettä ja ylöspäin viidentenä majaileva TPV/2 on neljän pisteen päässä.

Kevätkiepin viimeisessä otatuksessa Loiske oli heikko. Sarjan toiseksi viimeisenä luuraava PP-70 otti kotiareenallaan Lamminpäässä selkeän 4–1-voiton. Loiskeen ainokaisen teki, kukas muukaan kuin, maalitykki Berat Grabovci.

– Me pelailimme, olimme joka osa-alueella vastustajaa huonompia. Näin käy kun on puolivaloilla liikkeellä, suorasanainen valmentaja Janne Malmi lateli.

– Sarjatauon aikana me treenaamme ahkerasti ja haemme asennetta tekemiseen sitä kautta, lupasi Malmi suojateilleen hikistä heinäkuun alkua.

Muutamilla edelliskausilla syyskierros on ollut Loiskeelle täyttä tuskaa johtuen pääasiassa kokoonpano-ongelmista. Nyt Malmi esikuntineen pyrkii muuttamaan suunnan ja saamaan sääksjärveläisjoukkueen nokan nousuun syksyn aikana.

LUE LISÄÄ LOISKEESTA

Vahva alku ei riittänyt – Loiske taipui Pallo-Sepoille loppuhetken osumalla

Kosovon kotka rakensi pesänsä Pirkanmaalle

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.