Lentisikoni Anssi Vesanen jatkaa peliuraansa: ”Kannan oman korteni kekoon peliareenalla seurojen yhdistymisen puolesta”

Anssi Vesanen on Lempäälän Jyryn kasvatti, ja edustanut kuusi kautta Lempäälän Kisaa. Kuva: Marko Panu

Lempo-Volleyn valmennus ja taustavaikuttajat saivat iloisen ja hartaasti odotetun kädenpuristuksen sopimuspaperin vahvistukseksi, kun yksi koko Suomenkin mittapuulla ansioituneimmista lentopalloilijoista eli kuljulainen Anssi Vesanen lähtee mukaan tuoreen seuran ykkössarjamiehistöön. 39-vuotias Vesanen on kaikkien aikojen pääsarjatilastossa pelatuissa otteluissa kolmas. Myös maaotteluita miehen tililtä löytyy ja SM-mitaleitakin on koossa ainakin keskikokoisen repullisen verran.

– Peli-intoa löytyy vielä, ja kun Lempäälän lentiksessä ollaan päästy hyvään yhteispeliin LeKin ja Jyryn yhdistymisen myötä, kannan oman korteni kekoon Lempo-Volleyn puolesta peliareenalla, tuumasi Vesanen.

Viime kaudella loukkaantunut polvi on konkaripelaajalta leikattu alkukesästä, joten tosimielinen hyppiminen ja punttitreenin alkaminen viivästyy hiukan.

– Elokuun loppupuolella saa aloittaa hyppiä täysillä ja laittaa rautaa niskaan taakse, tiedottaa Vesanen.

Lempo-Volleyn valmentaja Esa Kunnari on tyytyväinen paitsi Vesasen jatkamiseen myös seuran sopimustilanteeseen.

– Anssi on legenda, hänen panostaan tullaan syksyn pimetessä tarvitsemaan. Muukin rosteri näyttää hyvältä, muutama palanen vielä palapelistämme puuttuu, toteaa Kunnari.

Tällä hetkellä Lempon ykkösarjamiehistöllä on  10 sopimusta: Passarit Saku Tuomivaara ja Verneri Halttula, yleispelaajat Tomi Rumpunen, Henri Laine, Tommi Nieminen ja Kasper Pennanen, keskitorjujat Sten Kruuda ja Teemu Koivunen, hakkuri Anssi Vesanen ja libero Jyri Niemi.

Lue lisää aiheesta:

Anssi Vesanen Lempäälän vuoden urheilija

Lempo-Volleyn verkkoon ui iso kala

Lempo-Volleylle seitsemän pelaajasopimusta

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.