Koulujen ateriakuljetukset toimivat syksyllä normaalisti kunnan omilla ruoankuljetusautoilla – Kunta sai vain yhden tarjouksen ateriakuljetuksista

Tarjouspyyntö koski Sääksjärven ja Hakkarin koulun keittiöiden aterioiden kuljetusta. Kuva: Erkki Koivisto

– Ateriakuljetukset toimivat syksyllä normaalisti kunnan omilla ruoankuljetusautoilla, sanoo Lempäälän kunnan ruokapalvelupäällikkö Liisa Ceylan.

Hän tiedottaa, että Hakkarin koulun keittiön asiakaskohteissa jatketaan syyslukukaudella aiemman yhteistyökumppanin Posti Group Oyj:n kanssa erillissopimuksella kilpailutuksen valmistumiseen asti.

Kunta aloittaa uuden kilpailutuksen valmistelut syksyllä. Sekä edellinen kilpailutus että tuleva ateriakuljetuskilpailutus julkaistaan HILMA-hankintakanavassa.

 

Lempäälän kunta on keskeyttänyt ruokapalvelun ateriakuljetuksista tekemänsä kilpailutuksen, koska hankinnasta tuli vain yksi tarjous, mikä ei mahdollista kilpailua eri toimijoiden välillä.

Lempäälän kunnan ruokapalvelu jätti tarjouspyynnön ateriakuljetuksista vuoden mittaisena hankintana.

Hankinnan kohteena oli lämpimänä kuljetettavan aamupuuron kuljetus Sääksjärven ja Hakkarin koulun keittiöltä viisi kertaa viikossa. Kilpailutukseen sisältyi myös Sääksjärven ja Hakkarin koulun keittiöltä lämpimänä kuljetettavien aterioiden kuljetus arkipäivinä sekä edellisen päivän tyhjien astioiden palautus päivittäin lounasajonjälkeen keittiölle.

Sopimuskausi oli hankinnassa suunniteltu olevan 1.8.2019–2.8.2020. Kautta oli mahdollista jatkaa kahdella peräkkäisellä optiovuodella.

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?