Uudistunut LeKin jääkiekon edustustiimi esillä Kuokkalankosken markkinoilla

Uutta alkua kiihkeästi puuhaava Lempäälän Kisan jääkiekon edustustiimi saa vahvaa potkua tulevalle toiminnalleen lauantaina Kuokkalankosken markkinoilla, kun jääkiekkoliiton puheenjohtaja Harri Nummela ja Tapparan urheilujohtaja Jussi Tapola vierailevat LeKin markkinaosastolla. Paikalla on myös tuoreen edustustiimin taustahenkilöitä.

Kakkosdivarista aloittavan joukkueen taakse on muodostettu hallitus, jonka puheenjohtajana on tamperelainen jääkiekkomies ja yritysmaailmasta tuttu Juha Virmavirta. Muita jäseniä taustalla ovat muun muassa Jussi-Pekka Okero, Pertti Koivula, Markku Haapala ja Kimmo Pantti. Joukkuetta valmentaa Nils Hagman esikuntineen.

Pelaajakartoitus on käynyt tiiviisti, joukkueen ensimmäinen palaveri pidettiin heinäkuun 15. päivänä.

– Joukkueesta on tarkoitus tehdä lempääläispainotteinen. Myös sellaisia LeKi-juurisia pelimiehiä, jotka ovat viime kausina pelanneet Pirkanmaan muissa seuroissa on saatu palaamaan LeKiin ja toki viime kauden A-nuorten joukkueesta on tulossa runko uuteen edustussakkiin. Kiinnostusta meitä kohtaan on ollut mukavasti. Tarkoitus on olla mahdollisimman kilpailukykyisellä porukalla heti liikkeellä, tiedottaa Nils Hagman.

LeKin jääkiekon ja monitoimiseura Lempäälän Toivojen välinen yhteistyö on myös tiivistymässä entisestään. Markkinoillakin seuroilla on yhteinen osasto.

LUE LISÄÄ AIHEESTA:

LeKi pelaa jatkossa Kakkosdivarissa

Nils Hagmanista LeKin uusi kiekkoluotsi

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.