LVS:n Digiklinikka Kuokkalankosken markkinoilla – laitetaan digiasiat kerralla kuntoon

LVS:n asiakkuuspäällikkö Petri Vihavainen isännöi LVS:n Digiklinikkaa markkinoilla 20.7. Kuva: Antti Raunio

Kuokkalankosken markkinoilla lauantaina 20. heinäkuuta on markkinariemua yllin ja kyllin. Mukana menossa on myös Lempäälän-Vesilahden Sanomat. LVS pistää pystyyn Digiklinikan, jossa laitetaan yhdessä LVS:n asiantuntijoiden kanssa lehden digiasiat kuntoon ja kirjautumiset verkkolehteen kerralla kohdalleen.

Digiklinikalla lukijoita auttaa asiakkuuspäällikkö Petri Vihavainen. Petri neuvoo ja antaa käytönnön apua, kuinka pystyy esimerkiksi aktoivoimaan lehden digitunnukset, jos niitä ei ole vielä ottanut käyttöön.

– Tervetuloa, kannustan rohkeasti kysymään apua digiasioissa. Monelle se voi tuntua vaikealta, mutta nyt on oiva tilaisuus saada neuvoa kädestä pitäen.

LVS Digiklinikka on auki noin kello 10–14 ja sen löydät ravintola Villa Hakkarin sisääntulon läheisyydestä. Lisäksi LVS:n pisteeltä löytyy digilehden tarjouksia sekä tuoreita lehtiä sekä Mörkölän-Vesilahden Sanomia.

LVS:n Digiklinikka Kuokkalankosken markkinoilla lauantaina 20.7. Kuva: Irina Kauppinen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?