Vuoden suurin ja vetovoimaisin pitää paikkansa haasteista huolimatta

Lempäälän kesän ykköstapahtuma on jo vuosien ajan ollut Kuokkalankosken markkinat. Villa Hakkarin viihtyisään miljööseen saapuu vieraita sekä lähitienoilta että kauempaa.

Markkinat ovat ennen kaikkea tapaamispaikka. Myös moni muualle muuttanut saapuu markkinoille vanhoja lempääläisiä ja vesilahtelaisia tuttuja tervehtimään.

Markkinoiden ohjelmaa on vuosien mittaan uudistettu sopivasti. Edelleen markkinoiden ehdottomia kohokohtia ovat vastavalitun tangokuningattaren esiintyminen ja tällä kertaa erityisesti Vuoden Lemmon julkistaminen.

Ison tapahtuman järjestäminen vaatii toimivan organisaation ja rahaa. Koska tapahtuma on yleisölle ilmainen, järjestäjän tulot ovat markkinapaikkojen varassa.

Pysäköinnistä tuli järjestäjälle uusi haaste, kun entiset pysäköintialueet saivat väistyä rakentamisen tieltä. Etäpysäköinti ja bussikuljetukset osoittautuivat kuitenkin toimivaksi ratkaisuksi.

Markkinoiden järjestäjä Lempäälän Rotaryklubi suosittelee autolla saapuvia parkkeeraaman menopelinsä jäähallin parkkikselle, mistä on ilmainen bussikuljetus markkina-alueelle.

Toinen bussin lähtöpaikka on Piippo-keskuksen edessä. Bussiin voi nousta myös matkan varrelta.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että lauantain sää on markkinakansalle suotuissa. Luvassa on poutaa ja rapiat 20 astetta lämmmintä.

Ensi vuonna onkin sitten luvassa markkinoita oikein tuutin täydeltä, kun vuorossa ovat viiden vuoden välein järjestettävät Narvan markkinat. Tapahtuma on vesilahtelaisen yhteistyön voimannäytös.

Viimeksi Narvan markkinoita seurattiin tiiviisti livenä muun muassa Saksassa Vesilahden ystävyyskunnassa St. Georgenissa LVS:n striimatessa tapahtuman maailmalle.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.