Loiskeelle tyly Hämeenlinnan-reissu: ”Oli kylmää kyytiä, ei meillä ollut mitään jakoa”

HJS Hämeenlinnasta johtaa jalkapallon kolmosdivarilohkoaan vailla tappioitta. Joukkue on rosteriltaan laaja, hyvin treennut ja yhtenäinen. Sääksjärven Loiske taisteli siipirikkona sen, minkä kykeni, mutta taipui selkeään 0–5-vierastappioon syyskierroksen ensimmäisessä ottelussa. Myös kevään vastaava koitos, silloin Sääksjärvellä pelattuna, päättyi samoihin lukemiin.

– HJS on kakkosen tason porukka, toivotti Loiske-luotsi Janne Malmi hämeenlinnalaiset tervemenneeksi sarjaporrasta ylemmäs.

HJS ratkaisi pelin heti alkuminuuteilla. Kun pelikello näytti 14. minuuttia, oli taululla isäntien 2–0-johto.

– Oli kylmää kyytiä, ei meillä ollut mitään jakoa. Taistelimme kuitenkin hyvin hienossa kelissä ja loistavalla kentällä, tilitti Malmi.

Loiskeen kokoonpano oli uhkaavan pieni, loukaantumisia on paljon ja keskikesän muitakin menoja osui pelipivälle useita. Muun muassa Berat Grabovci oli nilkkavaivaisena sivussa.

– Summittainen treenaaminen näkyy siinä, että pojilla eivät paikat kestä. Sääksjärven tekonurmikin alkaa olla aika kova ison käytön kuluttamana, jatkoi Malmi.

Loiskeen keskikesän peliohjelma on haastava, sillä seuraava vastustaja on Ilves-Kissat kotona (27.7.) ja NoPS vieraissa (3.8.).

LUE LISÄÄ LOISKEESTA:

Loiske sarjatauolle sijalta kahdeksan

Vahva alku ei riittänyt – Loiske taipui Pallo-Sepoille loppuhetken osumalla

Kosovon kotka rakensi pesänsä Pirkanmaalle

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.