Vastaa kyselyyn: Pitäisikö Lastenkodin uimarannalle rakentaa hyppytorni?

Lempäälän kunnassa käsitellään valtuustoaloitetta, jossa esitetään hyppytornin rakentamista Lastenkodin uimarannalle. 34 valtuutettua ja varavaltuutettua on kannattanut Tarja Rossin (vas.) jättämää aloitetta.

– Lempääläisten Facebook-ryhmässä ollaan oltu huolestuneita lasten hyppimisestä veteen Turuntien sillalta. Lastenkodin uimarannalta purettiin hyppytorni vuosia sitten, koska veden syvyys ei ollut EU:n määräysten mukainen. Voitaisiinko laituria jatkaa niin, että EU:n määräykset toteutuvat ja voidaan rakentaa uusi hyppytorni? Tai sitten etsiä muu sopivampi ja turvallinen paikka tornille, aloitteessa esitetään.

 

Hyppytorni Lastenkodin rannalle?

Lastenkodin uimaranta eli Lempoisten uimala. Kuva: Katariina Rannaste

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?