Huumausainerikokset kasvussa Lempäälässä, Vesilahdessa selvää laskua


Huumausainerikokset ovat alkuvuodesta 2019 kasvaneet Lempäälässä, kun taas Vesilahdessa huumausainerikokset ovat olleet laskussa.

Asia selviää poliisin tilastoista tammi-kesäkuun ajoilta vuosilta 2018 ja 2019. Lempäälässä poliisille ilmoitettiin tämän vuoden alkupuolella 38 huumausainerikosta. Vastaava määrä oli vuosi sitten samalla aikavälillä 32.

Myös ilmoitukset törkeistä huumausainerikoksista kasvoi. 2019 tammi-kesäkuussa ilmoituksia oli kaksi, vuosi sitten yksi.

Vuonna 2018 huumausainerikoksia ilmoitettiin Lempäälässä kaikkiaan 67, kun taas 2017 niitä ilmoitettiin 56.

Vesilahdessa vastaavat luvut laskivat viime vuoteen verraten selvästi. Tämän vuoden alkupuolella ilmoitettiin kaksi huumausainerikosta, viime vuonna puolestaan seitsemän. Törkeitä huumausainerikoksia ei ilmoitettu kumpanakaan ajanjaksona yhtään.

Vuosi 2018 oli tilastoissa selvästi isompi Vesilahdessa, kun vertaa vuosiin ennen ja jälkeen. 2017 huumausainerikoksia ilmoitettiin kaksi, ja 2018 kaikkiaan 12.

LUE MYÖS:

Törkeät rikokset vähentyneet Lempäälässä, Vesilahdessa opittu ajamaan paremmin: vertailussa alkuvuoden rikostilastot tältä ja edelliseltä vuodelta

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.