Loiske teki superyllätyksen Nokialla

Loiskeen Sampo Suonpää (pallossa) teki maalin Nokialla. Kuva: Antti Raunio/arkistokuva

Sääksjärven Loiske on tällä kaudella melkoinen kummajainen ja vaikeasti ennustettava jalkapallojoukkue. Useamman perättäistappion läpikäynyt sakki matkasi Nokialle lauantaina 3. elokuuta kolmosdivarin sarjakakkosen NoPS:n vieraaksi. Moni odotti pelistä selkeää kotivoittoa, mutta mitä vielä. Kurinalaisesti ja nälkäisesti pelannut Loiske jysäytti todellisen superyllätyksen ja voitti pelin peräti 4–0.

– Tänään meillä oli hyvä nippu jalkeilla ja kentällä oli monta onnistujaa. Pelillisesti olimme parempia ja yksilöinä voitimme monet mies vastaan mies -tilanteet, iloitsi Loiske-koutsi Janne Malmi.

Loiske sai peliin unelma-alun, kun työteliäs Sampo Suonpää sijoitti pallon nokialaisten maaliin jo 13. peliminuutilla. Seuraavat kymmenminuuttiset peli aaltoili ja moni katsomossa odotti kotijoukkueen tasoitusta, mutta toisin kävi. Osma Fation iski pelin 2–0:aan, kun ottelun pelikello oli käynyt 57 minuuttia. Tästä osumasta NoPS-selkä taittui ja Loiske hallitsi tapahtumia.

Berat Grabovci teki ottelun loppuvaiheessa kaksi maalia ja sössi pelin lopussa rankkarinkin eli viimeinen puoli tuntia oli kauden iloisinta oranssi-antia.

–Vaikka kärjen pelaajat loistivat pöytäkirjassa, pitää nostaa hattua meidän alakerran pelaamiselle. Maalissa Mäkisen Tuomas hoiti tulleet tilanteet tyylikkäästi, kiitti Malmi.

Sarjassa sijalla kahdeksan vaaniva Loiske kohtaa seuraavaksi Sääksjärvellä lauantaina 10. elokuuta pykälän korkeammalla majailevan ACE:n.

Nelosdivarissa LeKi-futis alkaa jättää tälle sarjatasolle jäähyväisiä. Sarjajumbolla eroa säilymisviivaan on jo kymmenen pistettä ja viimeisimmät tulokset ovat olleet 3–5-tappio Lammille ja 2–5-tappio TamU:lle.

LUE LISÄÄ LOISKEESTA:

Loiske läkähtyi, taululle 1–7-tappio

Loiskeelle tyly Hämeenlinnan-reissu

Loiske sarjatauolle sijalta kahdeksan

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.