Eetu Rantanen palaa Lempäälään ja siirtyy Lempo-Volleyhyn: ”Jotain liigavirityksiä oli kesän mittaan käynnissä”

Eetu Rantanen LeKi-paidassa 2017-18. Kuva: Jani Huurne

Lentopallon ykkössarjajoukkue Lempo-Volley saa tutun paluumuuttajan, kun toissa kaudella LeKissä vaikuttanut yleispelaaja Eetu Rantanen palaa vuoden tauon jälkeen Hakkarin parketille. Urheilullinen ja taitava Rantanen tuo lisävahvistusta Lempon nosto- ja laitapelaamiseen. Viime kauden hän pelasi kasvattajaseurassaan Rantaperkiön Iskussa.

– Jotain liigavirityksiä oli kesän mittaan käynnissä. Lempon treeneissä käydessä vakuutuin pelaajarosterin laadusta ja äijien huikeasti asenteesta harjoituksissa eli Lempäälään oli hyvä palata, kommentoi oppisopimuksella kaupalliselle alalle opiskeleva 24-vuotias Rantanen.

Lempon pelaajistosta konkaripeluri Anssi Vesanen vielä kuntouttaa leikattua polveaan, ja on täydessä iskussa syksymmällä. Sten Kruuda potee myös kipeytyneitä polviaan ja pohtii, onko tähystys paras keino vaivan voittamiseksi.

Lempo aloittaa harjoituspelien sarjansa perinteisesti Pälkäneellä 14. elokuuta. Kotiyleisölle Lempo-Volley esiintyy perjantaina 30. elokuuta treenipelissä farmiemoaan Akaa-Volleyta vastaan.

LUE LISÄÄ LEMPO-VOLLEYSTA:

Matti Toivola Lempo-Volleyhyn

Lempo-Volleyn kakkosjoukkue sarjaan nuorin voimin

Lempäälän lentopallo kokee historiallisen myllerryksen – Lempo-Volley yhdistää kaksi pitkäikäistä perinnetoimijaa

Lempo-Volleyn verkkoon ui iso kala

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.