Digikysely: Yli 1 000 vastaajaa haluaa Lastenkodin rantaan hyppytornin

Yhteensä vastauksia tuli 1 266 kappaletta: ”Kyllä, sellaista onkin kaivattu.” 1 085, ”Ei, hauskaa voi pitää ilman sitäkin.” 49, ”Ei, aivan liian vaarallinen.” 106 ja ” Olisihan se kiva, mutta kun se maksaa.” 26. Taulukko: Soile Virtanen

Lempäälän Lastenkodin uimarannalle halutaan hyppytorni. Näin voi päätellä Lempäälän-Vesilahden Sanomien internetsivuilla olleen kyselyn tuloksista. Kysely keräsi reilun viikon aikana yhteensä 1 266 vastausta.

Nettikäyttäjille osoitetun kyselyn kysymys kuului: ” Pitäisikö Lastenkodin uimarannalle rakentaa hyppytorni?”.

Valtaosa, 86 prosenttia vastaajista valitsi vaihtoehdon. ”Kyllä, sellaista onkin kaivattu”. Näin vastattiin 1 085 kertaa.

106 vastaajan (8 prosentin) mielestä hyppytornia ei tulisi rakentaa, sillä se on liian vaarallinen. Niin ikään kielteisellä kannalla oli 49 vastaajaa, jotka vastasivat ”Ei, hauskaa voi pitää ilman sitäkin” (4%).

26 vastaajaa (2 %) oli sitä mieltä, että olisihan hyppytorni kiva, mutta kun se maksaa.

 

 

Ruoppaus entisen hyppytornin alueella oli turhaa – Erkki Häkli: ”Selvitämme, ovatko olosuhteet muuttuneet”

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?