Sateenkaaret ja taivaanmerkit

Ainahan on hyvä käydä puheevuoroja erilaisista elämän asenteista, meitähän on ihmisinä moneen junaan menijöitä. On erilaisia poliittisia
puolueita ja ihmisiä, jotka eivät ole kiinnostuneita mistään politiikasta, ehkäpä erilaiset vaalilupaukset, joita ei toteutettu, saivat osan kansalaisista jäämään vaalipäivänä kotiin.

Kirkon arvot ja toiminta perustuu pyhään Raamattuun ja tunnustuskirjoihin, joita on hyvä toisinaan tutkia ja lukea. Nykyään kirkosta erotaan ja myös siihen liitytään, ja toisinaan kun ei löydy itseä miellyttävää seurakuntaa, silloin voi perustaa aivan oman samanmielisten seurakunnan, kuten myös samanmielisten poliittisen puolueen.

Kun ajatusmaailmalta on sukupuolivähimmistön kannattaja, en ole huomannut, että sunnuntaimessuissa Lempäälän kirkossa ehtoollista jakava pappi kysyisi ehtoollispöydässä seurakuntalaiselta ”ketä äänestät vaaleissa ja miten seksuaalisesti olet suuntautunut”. Pappi sanoo jokaiselle ehtoollispöytään tulijalle: ”Kristuksen ruumis ja Kristuksen veri Sinun puolesta annettu ja vuodatettu”. Näin olen ymmärtänyt, että sunnuntaimessuun saavat kaikki tulla omistamaan Kristuksen muistoaterian omien syntien anteeksisaamiseksi ja anteeksiannetuksi.

Tavataan taas myös mekin sunnuntain messussa.

Seurakuntalainen

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 8 viikkoa vain 3,90 €.