Kepeää musiikkia hämärtyvässä elokuun illassa – Rämsöön kesäteatterilla elävää musiikkia

Rämsöön kesäteatterilla järjestetään Suonojärven Soitto – vesilahtelaisen musiikin ilta. Kuva: Katariina Rannaste

Vesilahdessa Rämsöön kesäteatterilla järjestetään lauantaina 17. elokuuta vesilahtelaisen musiikin ilta. Luvassa on kevyttä, kesäistä musiikkia elokuun iltaan.

Illassa esiintyvät Sanni Lehto säestäjänsä Sofia Ondruskan kanssa, Harri Penttilä sekä kesäteatterin bändi vuoden 2018 kokoonpanolla.

Sanni Lehto on Vesilahdesta kotoisin oleva taiteen sekatyöläinen, joka opiskelee musiikkiteatterialan ammattilaiseksi Tampereen ammattikorkeakoulussa. Hänet on voinut nähdä esiintymässä muun muassa Tampereen komediateatterin ja Valkeakosken kaupunginteatterin lavalla. Lehto ja säestäjänä toimiva Sofia Ondruska keikkailevat ensimmäistä kesää yhdessä.

Harri Penttilä on vesilahtelainen näyttelijä-laulaja-maanviljelijä, joka keikkailee omien kokoonpanojensa kanssa. Harri esiintyy mies ja kitara -tyylillä esittäen kesäisiä kappaleita.

Teatterin bändissä ovat Juuso Lähdekorpi (sello), Anna Tuominen (laulu, kitara ja vetopasuuna), Kim Milan (kitara), Jami Lähdekorpi (viulu), Matias Ranta-Kahila (djembe) ja Mari Ollinpoika (huilu). Bändiltä illan aikana kuullaan viimeisimpien vuosien musiikkia muun muassa näytelmistä Sanansaattaja ja päällikön sulka, Aladdin ja taikalamppu sekä Vellamon welhokoulu.

Kello 18 alkava konsertti on maksullinen, alle 12-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi. Lipunmyynti alkaa paikan päällä kello 17.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?