Tampereentie poikki parin tunnin ajan tiistaina: Auto suistui tieltä ojaan katkaisten lyhtypylvään

Liikenne oli poikki tiellä numero 130 Lempäälän ja Tampereen välillä pari tuntia. Kuva: Erkki Koivisto

Tie 130 Sääksjärvellä oli tiistaina kello 10.42 sattuneen onnettomuuden ja pelastus- ja raivaustöiden takia suljettuna liikenteeltä runsaan puolen kilometrin matkalta. Liikenne käännytettiin paikalta parin tunnin ajan.

Onnettomuuspaikka oli Multisillassa Lempäälän ja Tampereen rajalta hieman pohjoiseen Vuoreksentien liittymän jälkeen. Tampereen suunnasta tullut henkilöauto törmäsi valaisinpylvääseen ja suistui oikealle puolelle ojaan Lempääläntiellä. Voimakkaan törmäyksen seurauksena puinen pylväs kaatui poikittain tielle estäen liikenteen. Auto kärsi tuntuvia vahinkoja. Mahdollisista henkilövahingoista ei vielä tiistaina ollut tietoa.

Onnettomuuden syytä ei vielä tiedetä. Olosuhteet olivat hyvät ja tieosuus suorahko. Liikenne sujui tiellä taas normaalisti iltapäivällä vähän ennen kello yhdestä eteenpäin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?