Nuku yö ulkona Suomen luonnon päivänä

Lempäälän Seudun Samoojat ry kokoaa raikkaasta yöilmasta nauttivat nukkumaan Mäyriän virkistysalueelle.

Missään ei nukuta niin hyvin kuin ulkona ja elokuun viimeisenä viikonloppuna 31. elokuuta siihen on oivallinen mahdollisuus.

Lempäälän Seudun Samoojat ry kokoaa raikkaasta yöilmasta nauttivat nukkumaan Mäyriän virkistysalueelle. Pelkästä nukkumisesta ei kuitenkaan ole kyse vaan lauantai-iltana pääsee saunaan, tutustumaan luontopolkuun, heittämään frisbeetä ja pelaamaan pihapelejä. Mannerheimin lastensuojeluliiton Lempäälän yhdistys tarjoaa muurikkalättyjä ja nuotiokahvia.

Sunnuntaiaamuna nautitaan Samoojien tarjoamaa aamupuuroa kahvin kera ja aamupäivällä voi tutustua opastetusti melontaan. Tapahtumaan on ennakkoilmoittauduttava Lempäälän Seudun Samoojille 27. elokuuta mennessä.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?