Ajatuksia ilon vahvistamiseen ja oman polun löytämiseen

Vesilahden yhtenäiskoululla luennoi lastenpsykiatri, nuorisolääkäri ja tietokirjailija Raisa Cacciatore.

Vesilahden yhtenäiskoulu täyttyy harrastuksista ja hyvinvoinnista torstaina 29. elokuuta klo 16 alkaen. Vesilahden kunnan varhaiskasvatus, perusopetus, liikunta- ja nuorisotoimi, Pirkan opisto ja Vesilahden MLL ovat koonneet voimansa yhteen ja kutsuneet vesilahtelaiset yrittäjät ja seurat kertomaan toiminnastaan.

Tapahtumassa lastenpsykiatri, nuorisolääkäri ja tietokirjailija Raisa Cacciatore luennoi yhtenäiskoulun auditoriossa klo 18-20 muun muassa kannustavasta kasvatuksesta, tunteiden ja elämän hallinnasta sekä yhteispelistä perheessä.

Kaikille avoimeen tapahtumaan on vapaa pääsy.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?