Humalainen ei noudattanut pysäytysmerkkiä, vaan lähti holtittomaan ajoon Lempäälän ja Vesilahden halki – pakomatka päättyi Sastamalassa piikkimattoon

Rattijuoppo kaahasi poliisia karkuun perjantain vastaisena yönä 23. elokuuta. Pakomatka käynnistyi kello 00.56 Tampereella, kun poliisipartio päätti pysäyttää henkilöauton liikennetarkastukseen Ruskonkehällä.

Auton kuljettaja ei kuitenkaan noudattanut pysäytysmerkkiä, vaan lähti poliisia karkuun kohti Sääksjärveä. Pakeneminen jatkui Lempäälässä Tampereentietä pitkin Viialantielle, siitä edelleen Vesilahdelle sekä aina Punkalaitumelle asti.

Holtittomasti koheltanut pakenija ajoi huomattavaa ylinopeutta ja päästeli välillä kokonaan vastaantulevien kaistalla.

Auto saatiin pysäytettyä kello 01.52 Sastamalassa. 27-vuotiaalle tamperelaismiehelle tehdyn puhalluskokeen tulos oli 0.74 mg/l. Yksin autossa ollut mies vietiin verikokeisiin ja tämän jälkeen kiinniotettuna poliisiasemalle.

Mies on epäiltynä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, liikennerikkomuksesta ja törkeästä rattijuopumuksesta.

 

Lue myös:

Moottoripyöräilijä kaahasi törkeästi Kuljuntiellä – miehellä ei ollut korttia, kannabista kylläkin

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?