Loiskeelle neljäs perättäisvoitto

Kuva: Kari Etelä
Loiskeen Tuomas Mäkinen on yksi kolmosdivarin parhaista maalivahdeista. Mäkisen torjuntaa varmistavat Joel Mattjus (4), Petteri Kajasmaa (29) ja Pessi Suonpää (13).

Sääksjärven Loiskeella kulkee juuri nyt lujaa jalkapallon kolmosdivarissa. Hyvin töitä paiskiva ja sitoutunut joukkue esittää viheriöllä hyviä peliotteita. Neljäs perättäisvoitto kuittaantui TPV/2:sen vieraana Kaupista lukemin 3–1. Matias Riikonen, Joel Mattjus ja Osma Fation olivat Loiskeen maalimaakarit.

– Joukkueen suorittamisen taso on hyvällä tolalla ja sen seurauksena peli kulkee, hykerteli iloinen valmentaja Janne Malmi.

TPV iski salamamaalin, kun Tatu Peltoniemi teki heti alussa osuman. Loiske ei takaiskua hätkähtänyt, vaan loi avausjaksolla maalipaikkoja toinen toisensa perään ja jakson lopulla Matias Riikonen teki vapauttavan tasoituksen.

– Todellinen pukukoppimaali Matiakselta, kehui Malmi.

Toisella 45-minuuttisella kulmurispesialisti Joel Mattjus nousi omiin korkeuksiinsa ja teki johtomaalin. Maalihai Osma Fationin tekemä kolmas maali ratkaisi pelin lopullisesti.

– Huomioida kannattaa, että viidessä viimeisimmässä pelissä meidän verkkoon on tehty vain kaksi maalia, jatkoi Malmi sakkinsa kiittelyä eli alakerran otteet ovat olleet rautaisia ja maalissa Tuomas Mäkinen on kolmosdivarin tasolle erinomainen veskari.

Akseli Tiensuu pelasi tällä erää viimeisen pelinsä Loiskeessa, kun nuorta opiskelijamiestä odottaa vaihto-oppilasvuosi.

Seuraavaksi sarjassa jo viidenneksi noussut Loiske kohtaa sarjapaikastaan raivoisasti taistelevan Janakkalan. Peli käydään Sääksjärvellä lauantaina 31. elokuuta.

Sarjaporrasta alempana LeKi-futis on aloittanut ankaran loppukirin pelastaakseen nelosdivarin paikkansa. Nousuvireisen LeKin jalkoihin jäi KaVo maalein 4–1. Osumien isät olivat Lari Ruotsalainen (2), Panu Niskanen ja Sampo Clewer. Eroa putoamisviivalle on vielä viisi pistettä, mutta pelejäkin on vielä kuusi jäljellä.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.