Matias Mustonen päätti kautensa SM-kultaan

 

Kuva: Veli-Matti Ranta
Matias Mustonen voitti SM-kultaa nuorten korkeushypystä.

Hankalan kilpailukauden läpivienyt LeKi-YU:ta edustava korkeushyppääjä Matias Mustonen oli kauden viimeisen kilpailun jälkeen tyytyväinen. 22-vuotisten SM-kisoissa Porvoossa Mustosen kaulaan pujotettiin kultamitali tuloksella 201.

– Olen ollut elämäni parhaassa kunnossa, mutta tekniikka ei ole pelittänyt. Hiukan jäi harmittamaan kauden tulostaso. Nyt pidetään pieni tauko ja jatketaan rankkaa treeniä tavoitteena tuleva hallikausi ja paluu Suomen huipulle, sanaili Mustonen, joka vuosi sitten hyppäsi uransa ensimmäisen aikuisten SM-mitalin.

Kakkoslajissaan pituudessa Mustonen oli kuudes tuloksella 667.

LeKi-YU:n edustusurheilijoista aituri Santeri Kuusiniemi joutui jättämään myös nuorten SM-mittelöt väliin jalkavaivan takia. Leevi Keronen juoksi 19-vuotisten 5 000 metrillä neljänneksi alkuviikon kuumeilusta huolimatta ajalla 15.51,89. Joona Sointu oli 3 000 metrin esteiden viides ajalla 10.17,21 ja 800 metrillä alittui haamuraja ajalla 1.59,11. Aituri Pinja Lehtinen teki ennätyksensä 100 metrin aitojen aluerässä noteerauksella 15.29.

 

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.