Mattjus pelasti Loiskeen häviöltä

Kuva: Kari Etelä
Loiskeen ja Janakkalan Pallon välisessä ottelussa oli kovia tilanteita molemmissa päissä, kun seurat jakoivat pisteet maalein 3–3.

Loiske jatkoi tappiotonta putkeaan tasaamalla Sääksjärvellä jalkapallon kolmosen pisteet Janakkalan Pallon kanssa lukemin 3–3. Loiske sai loistoalun pelille, kun jo minuutin jälkeen Pessi Suonpää iski osuman. Pelistä tuli kuitenkin Loiskeelle vaikea, ja vasta lisäajalla Loiske sai Joel Mattjuksen maalilla estettyä tappion.

– Pelitapahtumiin peilaten tasuri oli oikeutettu lopputulos. Me teimme etenkin alussa helppoja syöttövirheitä ja asennekin oli enemmän harrastelijamainen, tuumi Loiskeen valmentaja Janne Malmi.

Valmentaja joutui tauolla keskustelemaan isommalla volyymilla pelaajistonsa kanssa pukukopissa avausjakson tapahtumista. Pelin loppua kohti riskiotto sen kuin kasvoi, kun Loiske nosti toppari Mattjuksen kärkeen.

–Nostimme isolla riskillä melkein kaikki kärkeen. Saatiin ottelun ihan lopussa hyvä pallonriisto ja Lahdenpohjan Janne sekä Vikmanin Tomi tekivät hyvän esityön Mattjukselle, joka runnoi pallon verkkoon, kertasi Malmi pelin loppuhetkiä.

Pessi Suonpää oli kahden maalin miehenä ykköshahmoja, mutta viime peleissä usein maalinteossa onnistunut Mattjus oli juhlituin loiskelaishahmo. Balkanin kotkat Berat Grabovci ja Osma Fation eivät kokoonpanossa olleet. Maalivahti Akseli Syrjälä sai kolhun 75. minuutin kohdalla ja hänen tilalleen tuli vaihdosta kenttäpelaaja Mikke Litmanen.

– Mikke on junnuna pelannut maalissa ja piti hienosti nollat, kehaisi Malmi vpk-veskariaan.

Sarjavitosena jatkava Loiske kohtaa seuraavaksi 5. syyskuuta TPT:n.

 

Lue myös:

Loiskeelle neljäs perättäisvoitto

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.