Rakentakaa Lempäälään skeittihalli, jossa pystyisi harjoittelemaan talvella ja sateella

Ärsyttääkö sinuakin, kun skeittaaja, BMX-pyöräilijä tai skuuttaaja tulee autosi eteen kaupan parkkipaikalla. Ärsyttääkö, kun lajien harrastaja tekee temppuja yrityksesi rappusissa, lastauslavalla tai muilla paikoilla yrityksesi pihassa. Syy on siinä, että harrastuspaikkoja ei ole Lempäälässä tarpeeksi.

Ainut paikka Lempäälässä, joka on tarkoitettu lajien harrastamiseen, on Lempoisten koulun pihassa olevat pienet rampit, jotka eivät ole tarpeeksi monipuoliset. Sieltä ei löydy yhtäkään kaarta, ja monet elementeistä ovat liian matalia BMX-pyöräilijöille. Ainoat asianmukaiset harjoituspaikat ovat naapurikunnissa. Harjoituspaikka tarvittaisiin, jotta ei tarvitsisi lähteä kauemmas. Vähintään kunnollinen ulkona oleva skeittiparkki tarvittaisiin, niin se lisäisi harjoitusmahdollisuuksia, mutta talvellakin pitäisi pystyä harjoittelemaan. Keväällä, kun lumet ja hiekat ovat poissa teiltä, menee aikaa oppia vanhat taidot.

Harrastajat lopettavat, kun kunnollista harjoituspaikkaa ei ole. Tampereella ollut skeittihalli ABEC purettiin ja ainoat sisäharjoituspaikat ovat Särkänniemen Superpark, jossa on vain pieni paikka lajien harrastamiselle ja se maksaa 20 euroa kerta. Se ei ole skeittihalli, vaan sisäaktiviteettipuisto. Toinen skeittihalli Tampereella on Kenneli DIY, joka sijaitsee Hiedarannassa. Kenneli DIY on huomattavasti halvempi (4–8 euroa kerta).

Rakentakaa Lempäälään skeittihalli, jossa pystyisi harjoittelemaan talvella ja sateella.

 

Nimimerkki Markku

 

Lue myös:

Skeittilaudalla olympialaisiin? Vesilahden skeittiparkissa pääsee kokeilemaan rajojaan

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.