Uusissa postimerkeissä on Vesilahti mukana – kuvauksissa mukana seitsemän koiranpentua ja lapsia. ”Liikkuvia osia oli paljon”, kuvaaja nauraa

Suvi Roiko on ottanut Metsäretki-postimerkkeihin kaksi nostalgista kuvaa, joissa lapset ovat metsässä koiranpentujen kanssa. Kuva: Suvi Roiko/Posti

Syyskuun 11. päivä tulee myyntiin uusia postimerkkejä. Merkeissä on myös Vesilahti edustettuna, sillä kahden, lapsia ja koiranpentuja metsäretkellä esittävän merkin valokuvat on otettu Vesilahden Krääkkiössä.

Kuvat on ottanut tamperelainen valokuvaaja Suvi Roiko.

Toisessa merkissä metsästystorveen puhaltava poika istuu varpujen päällä seitsemän koiranpennun kanssa ja toisessa tyttö nukkuu kannolla koiranpennun kanssa. Roiko on halunnut tuoda maalauksellisilla muotokuvillaan esille lasten ja eläinten välisiä suhteita.

– Kuvauksissa oli mukana neljä lasta kahdesta perheestä ja seitsemän koiranpentua. Lasten perheenjäsenet auttoivat kuvauksissa pitämällä muun muassa salamavaloja pystyssä ja tuomalla karanneita koiranpentuja takaisin. Vaikka liikkuvia osia oli paljon, kuvausten tunnelma oli mukava ja rento, Suvi Roiko naurahtaa.

Metsäretki-nimiset postimerkit julkaistaan 10 merkin arkissa, jossa on kaksi erilaista kotimaan ikimerkkiä. Rinnalle myyntiin tulee myös kahden merkin arkki, jossa on molemmat Metsäretki-postimerkit.

 

Toisessa postimerkissä tyttö nukkuu kannolla koiranpennun kanssa. Kuva: Suvi Roiko/Posti

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?