Kommentti: Hyvä tilaisuus, missä yleisö?

Uutta yläkoulua esitelleessä tilaisuudessa oli keskiviikkona 4. syyskuuta paikalla vain kourallinen yleisöä, 12 henkeä. Esittelijöitä oli paikalla neljä. Kunnan rakennuttajapäällikkö Mervi Järvinen sanoi suoraan, että yleisöä odotettiin paikalle enemmän. Yleisön puute oli sikäli erikoista, että puhutaanhan kuitenkin 450 oppilaan yläkoulusta, jonka rakentaminen maksaa noin 14 miljoonaa.

Tilaisuudessa sai hyvän käsityksen siitä, mitä tuleman pitää, vaikka asioita suunnittelun aikana vielä muuttuisikin. Pieniin, mutta nuorten arkeen vaikuttaviin käytännön asioihin pääsi nyt helposti sanomaan sanansa.

 

Uudessa yläkoulussa kuljetaan sukkasillaan – Kenkäeteisen toimivuus ja aulan meluisuus mietitytti Kanavan koulun esittelytilaisuudessa

Kommentit (2)

  1. jukkalehtinen

    Mielelläni olisin paikalle saapunut, mutta sain tiedon tilaisuudesta vasta tapahtuman jälkeen. Oliko tätä mainostettu edes kunnan kunnan nettisivujen ajankohtaisissa tapahtumissa?

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?