Loiske vankisti viitossijaansa

Kuva: Loiske fb-sivut
Tomi Mantovaara (vasemmalla) ja Mikael Sulkko latoivat viisi maalia TP:n verkkoon.

Jalkapallon kolmosdivarin syyskiepistä on tulossa Sääksjärven Loiskeelle varsin mukava. Joukkue seilaa pitkässä putkessa vailla tappioita ja on kivunnut sarjassa viidenneksi. Tuorein voitto tuli vieraissa TPT:stä lukemin 6–3, mikä vankisti Loiskeen asemaa sarjaviitosena.

– Kun homma toimii, on kaikilla hyvä mieli. Vastustajalla ei ollut vaihtomiehiä, joten kovalla prässillä saimme heidän väsymään. Pelin loppu oli täyttä meidän juhlaa, iloitsi sakkinsa hyvin virittänyt valmentaja Janne Malmi.

Avausjakso oli vielä tasainen päättyen lukemiin 2–2.

– Vastustaja sai kaksi erikoistilannemaalia avausjaksolla, selitti Malmi numeroiden taustaa.

Mikael Sulkko teki hattutempun, selkävaivoista kärsinyt Tomi Mantovaara kaksi ja pelistä toiseen loistavasti esiintyvä Janne Lahdenpohja yhden.

– Joukkue noudattaa hyvin laadittuja taktiikoita. Erityisen hyvin onnistui esimerkiksi Riikosen Matias keskikentällä, Sulkko totta kai oli iso tähti ja Mantovaaralle tunnustus myös. Koko joukkue toki onnistui, suitsutti valmentaja suojattejaan aivan aiheesta.

Nelosdivarissa LeKi-futiksella on ohut oljenkorsi pitää paikkansa. Jumbona majaileva LeKi on neljän pinnan päässä säilymisrajasta ja pelejä on jäljellä neljä. Nekalan Pallon Loiske löi 4–1, mutta hävisi sarjakakkoselle Tervakosken Padolle kaamein 1–9-lukemin.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.