”Tiivin ikkunat ovat ainutlaatuiset”, Eero Lehtinen sanoo – Nykyikkuna vahvistaa puhelimen kuuluvuutta ja ilmoittaa aukiolostaan

Eero Lehtinen sai uudet Tiivin Kristalli-ikkunat kotiinsa. Eeron moni tuntee pölynimurikauppiaana, Ideaparkin pormestarina ja Eetu-Pellenä. Kuva: Lempäälän-Vesilahden Sanomat

– Ikkunaremonttiin satsattu raha tuottaa itsensä takaisin, sanoo sähköasentaja Risto Ahonen lempääläiskodin pihamaalla.

Ahonen on saapunut katsomaan, kun hänen tuttavansa Eero Lehtisen kotiin ollaan vaihtamassa Tiivi-ikkunoita. Ikkunamalli on sama, joka Ahosen kotiin asennettiin 15 vuotta sitten, ja hän puhuu Kristalli-ikkunoista kokemuksella.

– Ikkunaremontti tuli aikoinaan itselle eteen, kun ikkunoiden alareuna oli mädäntynyt vesipellin huonon kaadon takia. Tiivin asentajat laittoivat uuden vesipellin, ja Tiivin ikkunoissa on myös kunnon ura, josta vesi ohjautuu. Olen ollut ikkunoihin tyytyväinen, Ahonen sanoo.

Pölynimurikauppiaana, Ideaparkin pormestarina ja Eetu-Pellenä tunnetuksi tulleen Eero Lehtisen kodin edelliset ikkunat olivat talon rakentamisvuodelta 1986. Miksi Lehtinen päätti sitten hankkia ikkunat juuri Tiiviltä?

– Tiivi on iso, vakavarainen yritys. Arvostan luotettavuutta, ja Tiivi tekee sen, minkä lupaa, hän toteaa.

– Lisäksi Tiivin ikkunat ovat ainutlaatuiset, sanoo Lehtinen.

Eero Lehtisen kodin ikkunat olivat vuodelta 1986.

Tiivin edustaja Sari Hirvonen yhtyy näkemykseen: moderneja ratkaisuja ovat muun muassa ikkunoihin asiakkaan toiveesta asennettavat Tiivi Connect -antennit tai ikkunasensorit.

– Antenni vahvistaa puhelimen kuuluvutta sisätiloissa. Jotkut valmistajat saattavat kuuluvuuden vuoksi hioa lasia, mutta me emme halua heikentää ikkunaa, vaan laitamme antennin ikkunan karmeihin, Hirvonen selvittää.

– Suosittuja ovat olleet myös kodin turvallisuutta lisäävät ikkuna- ja ovisensorit. Jos ikkuna on jäänyt auki, siitä tulee sensorin ja mobiiliapplikaation välityksellä viesti puhelimeen. Asiakkaat ovat valinneet niitä vanhemmilleen; siten he saavat tiedon, jos ikääntynyt vanhempi unohtaa esimerkiksi sulkea ulko-oven.

– Meiltä löytyy vaihtoehtoja, Hirvonen vakuuttaa.

 

Eero Lehtisen kotiin asennettiin klassiset Kristalli-ikkunat. Tiivi-ikkunat valmistetaan Suomessa Haapajärvellä. Kuva: Lempäälän-Vesilahden Sanomat

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?