Uusittua Hakkarin urheilukenttää juhlitaan tänään – avajaisissa kunnanjohtaja heittää keihästä

Heinäkuussa Hakkarin urheilukenttä oli vielä vaiheessa: katsomorakenteet olivat nousemassa ja juoksupinnoite valmistumassa. Kuva: Antti Raunio

Hakkarin uusitun urheilukentän avajaisia vietetään tänään lauantaina 14. syyskuuta klo 11 alkaen. Luvassa on pieni virallinen osuus, jossa suoritetaan avauspotkut ja -heitot. Lempäälän kunnanjohtaja Heidi Rämö on lupautunut suorittamaan avausheiton keihäällä. Muutoin avajaisten pääosassa ovat lempääläiset seurat ja heidän urheilijat.

Vuonna 1980 valmistunut Hakkarin urheilukenttä oli tullut tiensä päähän ja peruskorjaus aloitettiin elokuussa 2018.

Kunnan budjetti remonttia varten kahdelle vuodelle oli 2,1 miljoonaa euroa. Kentän rakentamiseen Lempäälän kunta sai opetus- ja kulttuuriministeriön valtiontukea 630 000 euroa.

Luonnonnurmi uusittiin peruskorjauksessa, mutta myös kentän ympärivuotinen käyttö huomioitiin suunnittelussa. Juoksuradan ympärille tehtiin asfaltti, johon tehdään talvella latupohja. Kentällä on kaikki yleisurheiluun tarvittavat suorituspaikat sekä jalkapallokenttä. Remontin myötä, myös katsomo uudistetaan täysin, katetun katsomon yleisökapasiteetti on 400.

 

Lue myös:

Hakkarin urheilukenttä myllätään jättiremontissa täysin

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?