Skeitti- ja vapaa-ajanviettopaikka nuorille – Hyvät tilat, erinomaiset yhteydet

Sisätila mahdollistaisi skeittaamisen myös talvella. Kuva: Kuvituskuva.

Lukijanpalstalla on tämän tästä peräänkuulutettu lempääläisnuorille skeittailupaikkaa. Lempäälästä löytyisi tähän tarpeeseen tyhjää tilaa ja vieläpä keskeiseltä paikalta, hyvien julkisten yhteyksien ääreltä.

Tarkoitukseen sopivat tilat löytyvät Kuljusta. Entisessä Löytötavaratalossa näyttäisi olevan kosolti tyhjiä neliöitä vuokraajaa vailla. Tilaa tuli vielä lisää, kun nykyinen yrittäjä keskitti toimintaa entisestään.

Tilat olisivat nuorten vapaa-ajanviettoon erinomaiset. Jo ennestään tontilla hengailee nuorta väkeä ja nyt heillekin olisi mahdollisuus tarjota mieluisaa tekemistä. Tiloissa voisi toimia myös kahvila tai vastaava, mistä nuoret saivat ostaa virvokkeita ja muuta.
Lisääntyvästä trafiikista hyötyisivät myös tiloissa toimiva yrittäjä sekä naapurissa oleva päivittäistavarakauppa.

Nuorten vapaa-aikakeskus toimisi parhaiten yrittäjävetoisena. Löytyisikö Lempäälästä tai Vesilahdesta nuorta yrittäjää tai yrittäjiä aloittamaan toimintaa? Jos löytyy, niin sitten vaan selvittämään tilojen käyttömahdollisuuksia ja rahoitusta sekä toiminnan kannattavuuden perusteita.
Näin helmen idean esitteli hiuksiani leikannut parturi. Toivottavasti joku tarttuu siihen selvittääkseen asian.

Monella muulla on varmasti hyviä yritysideoita, joista olisi hyvä vinkata yrittämisestä kiinnostuneille tai jo yrittäjinä toimiville.

Lähetä vinkkisi meille, niin julkaisemme sen 30. lokakuuta ilmestyvässä Elinvoima ja yrittäjyys-numerossa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?