Valtakunnallinen Vanhustenviikko kokoaa Senior Go!-viikko kokoaa ikäihmiset ja toimijat yhteen – Toimelan palvelutalossa juhlittiin Kalle Niemisen, 90, merkkipäivää

Arjen yhteisöllisyyttä Toimelassa. Kalle Nieminen, 90, mukana menossa.

Sääksjärven Toimelassa viihdytään ja lisätään yhteisöllisyyttä sekä muistetaan toisia arjen pienillä teoilla. Kuvassa päivätoiminnan ohjaaja Tarja Lehtiö, kunto-ohjaajat Sirkka Huuska ja Susanna Pihlman Toimelan palvelutalon kuntosalilta sekä asiakas Kalle Nieminen, 90.  Iloisen hetken ikuisti Toimelan asukas Anni Katto.

Vesilahdessa Riitta Vatanen pitää Lähde-kirjastossa tilaisuuden Varaudu tulevaan. – Käsittelen varautumiseen liittyneen kyselyn tuloksia ja uutta sivustoa, vanheneminen.fi, jota minun pitäisi päästä käyttämään jo julkistamista ennen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?