Tilkkulikkojen matkassa oli pieniä lankakeriä ja kahdet kutimet – Kirjava lopputulos lahjoitettiin värikkäälle persoonalle

Säärystimet lahjoitettiin Harri Henttiselle Kotkanpesälle suuntautuneen syysretken yhteydessä.

Ylämäen Tilkkulikat yllättivät Vesilahden kirkkoherra Harri Henttisen värikkäillä säärystimillä.

Säärystimet valmistuivat Tilkkulikkojen järjestämällä perinteisellä kevätmatkalla Viroon. Matkaanlähtijöille oli etukäteen punnittu pieni, 13 grammaa painanut lankakerä. Jokainen matkalainen kutoi vuorollaan oman osuutensa, omien taitojensa mukaan, kolme päivää kestäneen matkan aikana.

– Kutimia oli kahdet, toinen toiselle puolelle bussia ja toinen toiselle. Töiden edetessä totesimme, että niistähän voisi tulla vaikka säärystimet. Seuraava ajatus oli, että kenelle ne annettaisiin?
Yksimielisesti oltiin sitä mieltä, että ehdottomasti meidän kuntamme värikkäälle persoonalle, omalle KirkkoHarrillemme, Tilkkulikat sanovat.

Harri Henttinen kutsuttiin Tilkkulikkojen syysretkelle Kotkanpesälle, missä kahvin ja makkaranpaiston lomassa säärystimet luovutettiin hänelle.

– Harri yllättyi iloisesti ja puki lämpöiset säärystimet heti jalkoihinsa. Tästä intoutuneena hän ehdotti, että järjestetään yhteisvoimin jokin liikunnallinen hyväntekeväisyystapahtuma ensi keväänä. Tapahtumassa hän on luvannut käyttää säärystimiä, Tilkkulikat kertovat.

 

Yhdessä kudotut. Kirkkoherra Harri Henttinen on luvannut käyttää säärystimiä liikuntatapahtumassa.

Lue myös:

Kirkkoherra Harri Henttiselle valtakunnallinen huomionosoitus – palkinto terveysliikunnan edistämisestä

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?