Flipperin SM-kisat Ideaparkissa viikonloppuna

Kilpailu on avoin kaikille. Flipperimessujen yhteydessä on vapaasti pelattavia flippereitä kaikille vierailijoille. Kuva: Marco Suvanto

Suomen Flipperinpelaajat ry järjestää yhdessä Särkäniemi Zonesin ja Ideaparkin kanssa flipperin SM-kisat 2019. SM-kisat pelataan 2.–3. marraskuuta kauppakeskus Ideaparkissa Lempäälässä.

– Kaksi vuotta sitten Suomen Flipperinpelaajat ry palautti mestaruustittelin takaisin kartalle 20 vuoden tauon jälkeen.  Viime vuonna pelattiin Tampereella lajin Euroopan mestaruuskisat 300 pelaajan voimin. Nyt on vuorossa SM-kisat, ja paikalle odotetaan 100 harrastajaa mittelemään lajin Suomen mestaruudesta, sanoo flipperinpelaajien yhdistyksen puheenjohtaja Marco Suvanto.

SM-kisoissa pelataan lauantaina karsinnat, joiden 32 parasta pelaajaa jatkaa sunnuntaina pudotuspeleissä. Sunnuntai huipentuu kahden parhaan pelaajan finaaliin.

Kilpailu on avoin kaikille suomalaisille ikärajattomasti ja osallistua voi myös paikan päällä ilman ennakkoilmoittautumista.

Kisojen yhteydessä järjestetään myös flipperimessut, jossa suomalaiset alan toimijat ja pelihallit esittelevät toimintaansa. Alueella on vapaasti pelattavia flippereitä kaikille vierailijoille.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?