Sääksjärveltä ei pääse sunnuntaina Hervantaan – saumatyöt sulkevat ajokaistoja eritasoliittymässä kahtena sunnuntaina

Lempäälässä Sääksjärven eritasoliittymässä moottoritien ylittävällä Vikkiniityn risteyssillalla tehdään 3.11. ja 10.11. liikuntasaumatöitä. Töiden vuoksi ajokaistoja joudutaan sulkemaan.

Sunnuntaina 3. marraskuuta kello 07–02 on suljettuna moottoritien ylittävän Vikkiniityn risteyssillan etelän puoleinen ajokaista eli ajosuunta Sääksjärveltä Hervantaan. Tällöin liikenne joutuu kiertämään joko moottoritiellä olevan Kuljun eritasoliittymän kautta tai Tampereentietä (maantie 130) ja paikallista katuverkkoa hyödyntäen.

Sunnuntaina 10. marraskuuta kello 07–02 on suljettuna moottoritien ylittävän Vikkiniityn risteyssillan pohjoisen puoleinen ajokaista eli ajosuunta Hervannasta Sääksjärvelle. Tällöin liikenne joutuu kiertämään joko moottoritiellä olevan Lahdesjärven eritasoliittymän kautta tai paikallista katuverkkoa hyödyntäen.

Moottoritien ramppien kautta kulkeville linja-autoreiteille työllä ei ole vaikutusta.

Sillan päihin tehdään lämpölaajenemisen vaatimat massaliikuntasaumat.

 

Keväällä aloitetut Vikkiniityn risteyssillan korjaustyöt ovat viimeistelyvaiheessa. Sääksjärven tietyöt valmistuvat marraskuun puolivälin aikoihin, jolloin myös Ruskontien varteen rakennettu uusi Sääksjärven liityntäpysäköintialue avataan autoilijoille. Uusi liityntäpysäköintialue tarjoaa pysäköintitilan yli 60 ajoneuvolle.

 

Lue myös:

Liittymäremontti tuo työkoneet Sääksjärvelle – ”Remontissa pyritään saamaan nopeasti valmista”

 

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?