Joona Luoto kutsuttu ylös NHL:ään – onko debyytti luvassa Winnipeg Jetsissä lauantaina aamuyöstä?

Lempääläinen jääkiekkoilija Joona Luoto siirtyi täksi kaudeksi Tapparasta Pohjois-Amerikkaan Winnipeg Jetsin organisaatioon. Alkukausi sujui 22-vuotiaalla hyökkääjällä AHL-sarjassa Manitoba Moosessa. Luoto summasi yhdeksään peliin kolme syöttöpistettä.

Torstaina Luodon NHL-seura Winnipeg Jets ilmoitti nostaneensa Luodon niin sanotusti ylös eli mukaan NHL-joukkueen miehistöön.

Jetsin seuraava ottelu pelataan perjantain ja lauantain välisenä yönä kello 03 Suomen aikaa. Vastassa on Vancouver Canucks. Mahdollisesti silloin Luoto debytoi maailman kovimmassa jääkiekkosarjassa, varmuutta pelaamisesta ei vielä ole.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?