Sääksjärven liittymän liikenne sunnuntaina kiertotielle – nyt suljettuna on ajosuunta Hervannasta Sääksjärvelle

Ajosuunta Hervannasta Sääksjärvelle on suljettuna sunnuntaina 10. marraskuuta.

Lempäälässä Sääksjärven eritasoliittymässä moottoritien ylittävällä Vikkiniityn risteyssillalla tehdään lämpölaajenemiseen liittyviä liikuntasaumatöitä, joiden vuoksi toinen ajokaista joudutaan sulkemaan.

Kello 07–02 suljettuna on moottoritien ylittävän Vikkiniityn risteyssillan pohjoisen puoleinen ajokaista eli ajosuunta Hervannasta Sääksjärvelle. Tällöin liikenne joutuu kiertämään joko moottoritiellä olevan Lahdesjärven eritasoliittymän kautta tai paikallista katuverkkoa hyödyntäen.

 

Lue myös:

Sääksjärveltä ei pääse sunnuntaina Hervantaan – saumatyöt sulkevat ajokaistoja eritasoliittymässä kahtena sunnuntaina

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?