Väyliä katkaistaan jälleen liikenteeltä Sääksjärvellä – Saumatyöt viivästyneet säiden takia: ”Vettä tuli liikaa”

Moottoritien ylittävän Vikkiniityn risteyssillan liikuntasaumatöitä joudutaan jatkamaan vielä kahtena sunnuntaina Lempäälässä Sääksjärven eritasoliittymässä. Töitä jatketaan sunnuntaina 17. ja 24. marraskuuta klo 07–03.

Sillan päihin tehtävät lämpölaajenemisen vaatimat massaliikuntasaumatyöt ovat myöhässä alkuperäisestä aikataulusta kylmien ja sateisten säiden vuoksi.

– Liikuntasaumoja juotetaan kumibitumilla, joten sääolosuhteilla on merkitystä. Liikuntasaumatöitä piti tehdä viime sunnuntaina, mutta vettä tuli liikaa, työmaapäällikkö Tuula Ala-Orvola Kreate Oy:stä kertoo.

Sunnuntaina 17. marraskuuta on suljettuna moottoritien ylittävän Vikkiniityn risteyssillan pohjoisen puoleinen ajokaista eli ajosuunta Hervannasta Sääksjärvelle. Tällöin liikenne joutuu kiertämään kohteesta riippuen joko moottoritiellä olevan Lahdesjärven eritasoliittymän kautta tai paikallista katuverkkoa hyödyntäen.

Sunnuntaina 24. marraskuuta klo 07–03 on suljettuna moottoritien ylittävän Vikkiniityn risteyssillan etelän puoleinen ajokaista eli ajosuunta Sääksjärveltä Hervantaan.

– Sunnuntaisin ei juuri ole työmaa- tai muuta liikennettä, joten sen takia työt on ajoitettu sunnuntaipäiviin. Työt aloitetaan päivällä, ja kevyen liikenteen väylä on normaalisti auki ja bussiliikenne pääsee kulkemaan normaalisti. Vaikutusta on lähinnä yksityisautoilijoille, Ala-Orvola kertoo.

 

Lue myös:

Sääksjärven liittymän liikenne sunnuntaina kiertotielle – nyt suljettuna on ajosuunta Hervannasta Sääksjärvelle

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?