Hakkarin radasta 18-väyläinen: Lisäväyliä Hakkarin ja Mäyriän frisbeegolfratoihin

Hakkarin frisbeegolfrata laajenee 18-väyläiseksi, ja Mäyriän rata saa kolme uutta lisäväylää. Molemmat radat on Lempäälään suunnitellut suomalainen frisbeegolfvaikuttaja Jussi Meresmaa.

Hakkarin ja Mäyriän nykyiset 9-väyläiset frisbeegolfradat laajennetaan mahdollisesti jo ensi kesänä. Hakkari laajenee 18-väyläiseksi, ja Mäyriään tulee kolme lisäväylää.

Lempäälän kunnan aktiviteetti- ja elämyspalvelujen palvelupäällikkö Sari Juuti on tehnyt viranhaltijapäätöksen korien, väyläopasteiden heittoalustojen ja suunnittelun hankkimisesta.

Keväällä 2019 kuntalaisilla oli mahdollisuus vastata liikuntapaikkakyselyyn, jossa kartoitettiin, miten kuntalaiset kehittäisivät liikuntapaikkoja tai minkä liikuntapaikan he haluaisivat kuntaan.

– Kyselystä nousi voimakkaasti esille Hakkarin frisbeegolfradan laajennus täysimittaiseksi eli kahdeksantoistaväyläiseksi, palvelupäällikkö Sari Juuti sanoo.

Investoinnin suuruus 12 korikokonaisuuden, väyläsuunnittelun, korien, heittoalustojen ja väyläopasteiden hankkimiseksi on kilpailutuksen jälkeen yhteensä noin 6 300 euron suuruinen.

Mahdollinen väylien rakentaminen tapahtuu kevään 2020 aikana, ja radan rakentamiseen toivotaan Juutin mukaan paikallisten frisbeegolfseurojen osallistumista.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?