Poikajoukko heitteli raakoja kananmunia autoja kohti – autoilija lähti ajamaan takaa ja töytäisi yhtä poikaa

Keskiviikkona 20. marraskuuta kananmunia heitelleet pojat saivat autoilijan hiiltymään Lempäälässä.

Kello 18.25 poliisille tuli ilmoitus, jonka mukaan poikajoukko heitteli ajoneuvoja kananmunilla ja yhden pojan jalka oli jäänyt auton renkaan alle. Poliisille selvisi, että autoilija oli ajanut Tampereentietä Keskuskadun risteykseen, kun läheiseltä kevyenliikenteenväylältä oli heitelty raakoja kananmunia hänen autonsa päälle. Liikkeellä oli ollut usean yläasteikäisen pojan joukko, josta osa oli heitellyt kanamunia.

Autoilija oli kääntynyt takaisin ja lähtenyt ajamaan kevyenliikenteen väylää pitkin tavoittaakseen kananmunia heitelleet nuoret. Kevyenliikenteen väylällä auto oli ilmeisesti töytäissyt yhtä pojista ja poika oli kaatunut maahan.

Poliisi tutkii tapahtunutta muun muassa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja lievänä vahingontekona.

 

Lue myös:

Seksikuvia on lähetetty WhatsAppilla lempääläiskoululaisille – Jos huollettava on joutunut viestien kohteeksi, kouluun ja poliisiin kannattaa olla yhteydessä

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?