Kyselytulos: Kausivaloja voi laittaa heti kun illat pimenevät

Viime viikon kysely koski kausivaloja. Elämmehän vuoden pimeintä aikaa.

LVS kysyi viime viikolla, mikä on oikea aika laittaa kausivalot. Vastausten perusteella se on soveliasta heti kun illat syksyllä pimenevät.

Kyselyyn vastasi 22. marraskuuta mennessä kaikkiaan 91 henkilöä. 53 vastaajaa (58 %) ilmoitti iltojen pimenemisen ratkaisevan, 24 vastaajaa (26 %) näki oikeaksi ajaksi ensimmäisen adventin ja seitsemän vastaajan (8 %) mielestä valot saavat palaa vuoden ympäri.

Neljän vastaajan (4 %) mielestä kausivaloille oikeaa aikaa ei olekaan, ”säästetään sähköä, pelastetaan planeetta”, he tuumasivat. Kolme henkilöä (3 %) vastasi: ”Harvakseltaan. Mieluummin oikeita kynttilöitä kuin sähkövaloja”.

 

Valot saavat palaa vuoden ympäri (8%), Heti kun illat syksyllä pimenevät (58%), Ensimmäisenä adventtina (26%), Harvakseltaan. Mieluummin oikeita kynttilöitä kuin sähkövaloja (3%), Ei koskaan. Säästetään sähköä, pelastetaan planeetta (4%).

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?