Mörkö-Marko mukana tukemassa joulukeräystä

Marko Anttila on mukana tukemassa Pelastakaa lapset ry:n joulukeräystä. Hän kertoo olevansa kiitollinen, että sai pelata kiekkoa pienestä pitäen. Kuva: Jääkiekkoliitto

Pelastakaa Lapset ry on avannut joulukeräyksen kotimaan köyhien lasten auttamiseksi. Mukana joulukeräystä tukemassa on joukko julkisuuden henkilöitä, kuten kevään jääkiekon MM-kisoissa maajoukkueen kapteenina toiminut Marko ”Mörkö” Anttila.

Marko Anttila kertoo olevansa kiitollinen, että sai itse pelata kiekkoa pienestä pitäen ja toivoo kaikille lapsille yhdenvertaista mahdollisuutta harrastaa.

– Totta kai sitä haluaa olla mukana hyvän asian puolesta ja varsinkin, kun kyse on lapsista. Suomessa on paljon apua tarvitsevia ja lapset ovat lähellä sydäntäni. Kun tietää, kuinka tärkeä se lapsuus on koko elämän kannalta, niin on helppo olla mukana, Anttila sanoo.

Joulukeräyksen tuotolla Pelastakaa Lapset tukee köyhien perheiden lapsia ja syrjäytymisvaarassa olevia lapsia kotimaassa maksamalla muun muassa lasten harrastusmaksuja ja hankkimalla nuorille oppikirjoja lukio- tai ammattiopintojen ajalle.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?